Elektrische grasmaaiers zijn de oplossing voor jouw gazon! 

Op zoek naar een elektrische grasmaaier voor je gazon? Elektrische grasmaaiers zijn makkelijk in gebruik en hebben daarnaast weinig onderhoud nodig. Op deze manier kun je jouw gazon makkelijk en goed blijven onderhouden. Bij de gazonmaaier hebben we een ruim assortiment aan verschillende elektrische grasmaaiers. 

 

Benieuwd welke elektrische grasmaaier bij jou en je gazon past? Kom langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of neem contact met ons op.  

 

Elektrische grasmaaier kopen?

Een elektrische grasmaaier brengt een hoop voordelen met zich mee. Ze hebben namelijk lang niet zoveel onderhoud nodig als een normale grasmaaier. Zo kun je zelf de maaihoogte instellen en het gemaaide gras wordt opgevangen in een opvangbak. De elektrische grasmaaier is makkelijk te besturen en stil in gebruik. Daarnaast zijn ze ook nog eens milieuvriendelijker omdat ze geen uitlaatgassen uitstoten. 

 

Bekijk onze collectie elektrische grasmaaiers! 

 

Vind een grasmaaier die bij je past!

De perfecte grasmaaier vinden kan een lastige klus zijn. Want welke grasmaaier past het beste bij jou en je gazon? Welke functionaliteiten moet het hebben? En welke prijs wil je daaraan uitgeven? Om je te helpen, hebben wij de verschillende soorten Wolf elektrische grasmaaiers op een rijtje gezet. Naast elektrische grasmaaiers hebben we ook accu grasmaaiers, benzine grasmaaiers, handgrasmaaiers en zitmaaiers. Bekijk ze nu op onze website of kom langs voor persoonlijk advies bij ons in de winkel. 

 

Wolf elektrische grasmaaiers

Bij de Gazonmaaier hebben we een ruim assortiment aan elektrische grasmaaiers van het merk Wolf. Deze zorgen voor een strak gemaaid gazon. Wolf elektrische grasmaaiers hebben een krachtige motor en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Daarnaast hebben ze een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Binnen het assortiment van Wolf hebben we verschillende modellen elektrische grasmaaiers. Elk met zijn eigen specialiteiten. We hebben de verschillende modellen voor je op een rijtje gezet. 

 

De verschillende modellen van wolf

 • Wolf Garten Elektrische Grasmaaier S 3800 E 
 • Wolf Garten Elektrische Grasmaaier A 400 E 
 • Wolf Garten Elektrische Grasmaaier A 370 E
 • Wolf Garten Elektrische Grasmaaier A 340 E 
 • Wolf Garten Elektrische Grasmaaier A 320 E 
 • Wolf Garten Elektrische Grasmaaier S 3200 E 

 

De elektrische grasmaaiers van Wolf, zijn uitgevoerd met een CCM- en ACC-systeem. CCM staat voor Cut, Collect en Mulch. Dit houdt in dat een grasmaaier met een CCM-systeem drie verschillende opties heeft. Met één draai aan de knop verander je de multi-functionele maaier naar de verschillende modussen:

 

 • Cut: het gazon op een standaard manier maaier
 • Collect: het gras maaien en het gras opvangen 
 • Mulch: het gras mulchen, hiermee worden optimale voedingsstoffen geleverd aan het gazon

De afkorting ACC staat voor Adaptive Cruise Control. Met het ACC-systeem wordt een beter maai- en opvang resultaat bereikt, door de zelfstandige besturing van het systeem. Het voorkomt daarbij verstopping en biedt een optimale vulling van de opvangzak. 

 

Bekijk de elektrische grasmaaiers van Wolf

 

Hoe onderhoud je een elektrische grasmaaier?

Een grasmaaier heeft veel te verduren. Daarnaast staat een grasmaaier in de wintermaanden vaak erg lang stil, dit is slecht voor de accu. Het is dus van belang om je grasmaaier goed te onderhouden. Hiermee vergroot je ook de levensduur van het apparaat. Maar hoe onderhoud je nou eigenlijk je grasmaaier? 

 

 1. Verwijder de resten gras uit de machine na ieder gebruik 
 2. Check de olie voor iedere maaibeurt
 3. Controleer het mes eens per jaar 
 4. Reinig de luchtfilter regelmatig
 5. Maak de benzinetank leeg voor het einde van het seizoen

 

Zorg daarbij wel altijd dat je pas begint met het onderhoud als de messen volledig stilstaan. Als je dit niet doet, is de kans dat de motor vanzelf weer start namelijk erg groot. Dit is erg gevaarlijk. Daarnaast heeft een grasmaaier nog een aantal andere veiligheidsmaatregelen. Lees daarom altijd goed de handleiding door of neem contact met ons op voor meer informatie! 

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1