Over De Gazonmaaier; wie zijn wij?

Een mooi grasveld begint bij goed onderhoud en de juiste gereedschappen hiervoor. Dit is waar de Gazonmaaier uit Haren een rol in speelt. Sinds 1936 zijn wij de grootste gazonmaaier-specialist in het Noorden. Je kunt bij ons terecht voor verschillende maaiers, tuingereedschap en onderdelen. Alles om ervoor te zorgen dat jouw gazon er goed bij staat. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie aan je tuin- en parkmachines. 

Bekijk ons volledige assortiment op onze webshop  of kom langs bij ons in de winkel in Haren.Wij staan 6 dagen per week voor je klaar van 09:00 uur tot 17:00 uur en helpen je graag!

Onze geschiedenis

De Gazonmaaier is in 1936 begonnen als productiebedrijf voor stalen meubelen. Tijdens de tweede wereldoorlog was het onmogelijk om productiemateriaal te verkrijgen voor het fabriceren van stalen meubels. Vanaf dat moment zijn we begonnen met de onderhoud en reparatie van fietsen, kachels en gazonmaaiers. Toen het na de oorlog weer mogelijk was om productiemateriaal te krijgen, is er een speciaalzaak ontstaan op het gebied van tuinmachines en fietsen. 

Uiteindelijk is dit bedrijf overgenomen en is de verkoop van fietsen gestopt. Toen zijn we ons gaan focussen op onderdelen van grasmaaiers en zijn we tot de dag van vandaag de grootste gazonmaaier-specialist in het Noorden met enorm veel kennis en expertise. Jack, de eigenaar is overleden op 58 jarige leeftijd op 03-03-2022. Na dit verlies hebben zijn zoon en dochter de zaak overgenomen. 

De Gazonmaaier van de hoogste kwaliteit

Bij De Gazonmaaier bieden we gazonmaaiers van de hoogste kwaliteit. Niets voor niets zijn we dan ook de grootste gazonmaaier-specialist van het Noorden! In onze winkel bieden we een ruim assortiment aan en staat service en kwaliteit voorop. Bekijk ons volledige assortiment op de webshop of kom langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies.

Onze verschillende merken

Bij De Gazonmaaier zijn we niet gebonden aan een specifiek merk, waardoor we altijd eerlijk en passend advies geven. Wij verkopen, verhuren, installeren en onderhouden grasmaaiers van verschillende merken: Stiga, Cub Cadet, Makita, Wolf Garten, Ambrogio, John Deere en Robomow. Niet alleenelektrische grasmaaiers en handgrasmaaiers, maar ook zijn wij uw geautoriseerde robotmaaier specialist. 

Bestel je tuin- en parkmachines op onze website!

Benieuwd naar onze verschillende maaiers, tuingereedschap en onderdelen? Neem een kijkje op onze webshop en bekijk onze gehele collectie. We verzenden de pakketten binnen 1 á 2 werkdagen mits op voorraad. Je kan je producten ook gratis ophalen bij ons in de winkel in Haren. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag persoonlijk en deskundig advies zodat je de producten vindt die het beste bij jou en je gazon passen.