Geen zin om zelf het draad te leggen en te zwoegen in de tuin?

Wij installeren de robotmaaiers voor u in de tuin. We komen graag bij u langs voor een offerte.

Welkom bij De Gazonmaaier! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van robotmaaiers.

Stap 1: Gratis offerte:
Ons proces begint met een gratis consultatie waarbij we uw tuin en specifieke behoeften in kaart brengen. We luisteren naar uw wensen, beoordelen het terrein en bieden advies over het meest geschikte robotmaaiermodel. In principe installeren we robots bij tuinen die relatief in de buurt liggen, maar alles is in overleg mogelijk!

Stap 2: Planning en Voorbereiding:
Na de offerte (en akkoord) plannen we een installatiedatum die past bij uw agenda. Onze installateur komt met alle benodigde apparatuur en materialen. We zorgen ervoor dat uw tuin klaar is voor de installatie volgens de specificaties van het gekozen robotmaaiermodel.

Stap 3: Installatie van het Laadstation:
We installeren het laadstation op een handige locatie, zodat de robotmaaier gemakkelijk terug kan keren om op te laden. Het laadstation wordt aangesloten op een stroombron.

Stap 4: Begrenzingsdraad Installatie:
Een cruciaal aspect van de installatie is het leggen van de begrenzingsdraad. Dit draad bepaalt het werkgebied van de robotmaaier. Onze ervaren installateur plaatst het draad strategisch, rekening houdend met obstakels en specifieke maaizones. Tegenwoordig zijn er ook robotmaaiers die zonder draad te installeren zijn, de zogeheten GPS robot. Mocht u deze willen, dan kunnen wij uw gazon in laten lezen.

Stap 5: Programmering en Testen:
Onze installateur programmeert de robotmaaier volgens uw gewenste maaischema. We voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alles correct is geconfigureerd en dat de maaier optimaal functioneert.

Stap 6: Demonstratie en Klantinstructies:
Voordat we vertrekken, geven we u een volledige demonstratie van de robotmaaier en beantwoorden we eventuele vragen. We bieden gedetailleerde instructies over het gebruik, de programmering en het onderhoud, zodat u vol vertrouwen uw robotmaaier in gebruik kunt nemen. Tevens zorgen we voor een goede verbinding op de app.

Tot slot: De Nazorg
Het voordeel van het laten installeren door ons is de nazorg die we bieden. Wilt u het toch nog aangepast hebben? Of is er wat aan de hand met de robot? Wij zijn ook een servicewerkplaats. Dat wil zeggen dat wij de robots goed kennen, kunnen onderhouden, repareren en weer terug plaatsen.