Bosmaaiers, voor het echte werk! 

Kun je ook zo genieten van een mooi, verzorgd gazon? Om je gazon zo mooi te houden, is de juiste onderhoud nodig. Bij De Gazonmaaier denken we graag met je mee. Of je nou hobbyist of hovenier bent, wij hebben het juiste gereedschap voor jou. Zo bieden we een ruim assortiment bosmaaiers, die geschikt zijn voor wat ruiger werk. Met een grasmaaier kun je namelijk niet altijd hoog, stug gras of jonge beplanting maaien. Voor dat soort gras of beplanting gebruik je een bosmaaier. 

 

Bekijk ons assortiment bosmaaiers of neem contact met ons op voor meer informatie! 

 

De kwaliteiten van een bosmaaier

Van een bosmaaier kun je kwaliteit verwachten. Ze hebben namelijk enorm veel kracht en zijn gemaakt voor langdurig gebruik. Daarnaast zijn ze zo comfortabel en ergonomisch mogelijk gemaakt. Een bosmaaier is dan ook de ideale tuinmachine voor ruwer en zwaarder werk. Ook is de bosmaaier geschikt voor het werken op moeilijk bereikbare plekken. Samen met de juiste maaitechniek, bereik je dan het perfecte resultaat. Bij De Gazonmaaier bieden we bosmaaiers aan van verschillende merken als Makita, ECHO, MTD en Stiga. 

 

Bekijk onze bosmaaiers! 

 

Het vermogen van een bosmaaier

Bosmaaiers hebben een sterk vermogen en zijn geschikt voor sterker snijgarnituur. Het vermogen van een bosmaaier is afhankelijk van de aandrijving. Er zijn bosmaaiers verkrijgbaar met drie soorten aandrijvingen: accu, elektrische en benzine bosmaaiers. Alle drie met hun eigen voor- en nadelen. Benieuwd welke bosmaaier het beste bij je past? Wij hebben ze alvast voor je op een rijtje gezet: 

 

Accu bosmaaier

Een bosmaaier accu is erg milieubewust, doordat ze geen gebruik maken van benzine. Daarnaast ervaar je geen hinder van kabels en kun je ook op plekken komen waar je geen stroom hebt. Het enige nadeel van de accu bosmaaier is dat je er wel altijd voor moet zorgen dat de accu is opgeladen. 

 

Elektrische bosmaaier

Bij een elektrische bosmaaier hoef je nooit na te denken over benzine of dat de accu wel vol genoeg is. Een elektrische bosmaaier heeft namelijk gewoon een kabel. Je bent dus wel afhankelijk van een stroomvoorziening bij het gebruik van een elektrische bosmaaier, maar elektrische bosmaaiers zijn wel een stuk voordeliger dan accu- of benzine maaiers. 

 

Benzine bosmaaier

Een benzine bosmaaier is erg krachtig. Ze kunnen overal worden gebruikt en hoeven niet opgeladen te worden. Benzine bosmaaiers zijn dan ook erg geschikt voor professioneel gebruik. Het nadeel is wel dat je benzine moet aanschaffen, de machine meer lawaai maakt en het slechter is voor het milieu, vanwege de co2 uitstoot. 

 

Bosmaaier Makita

Ben jij op zoek naar een Makita bosmaaier? Binnen ons assortiment verkopen we verschillende bosmaaiers van Makita. Dit zijn bijzondere, krachtige professionele bosmaaiers. Makita staat bekend om haar innovatieve producten. Kun je wel wat advies gebruiken bij het kiezen van een bosmaaier? Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1