Laat je tuin er het hele jaar door perfect uitzien met onze tuingereedschap! 

Ben je bezig met het onderhouden en/of opknappen van je tuin? Dan is goed tuingereedschap natuurlijk erg belangrijk. Kwalitatieve tuingereedschap gaat namelijk langer mee en zorgt ook voor een langdurig mooi onderhouden gazon. De Gazonmaaier biedt een ruim assortiment verschillende tuin tools. In onze webshop vind je tuinbenodigdheden van verschillende topmerken zoals Hultafors, Wolf Garten, Stiga, MTD, ECHO, ARS en Makita. 

De Gazonmaaier is sinds 1936 de grootste grasmaaier-specialist van het Noorden. Bestel bij ons voor 16:00 uur en uw bestelling wordt vandaag nog verzonden. 

Bekijk ons assortiment tuingereedschap!

Tuin tools voor het perfect onderhouden van je gazon!

Bij de Gazonmaaier bieden we verschillende soorten tuin tools aan in ons assortiment.Benje op zoek naar elektrisch tuingereedschap zoals een bladblazer of bosmaaier? Of juist naar een traditioneel handgereedschap? Voor iedere toepassing hebben wij passend tuingereedschap. Laat je tuin er het hele jaar door perfect uitzien met onze tuinspullen! 

Weet je niet zeker welke grasmaaier je nodig hebt? Neem contact met ons op voor passend advies.

Bladblazer

Bladeren in de tuin zijn voor veel mensen een grote ergernis. Bladeren kunnen vervelende vlekken achterlaten op je terras en daarnaast neemt het opruimen van de bladeren veel tijd in beslag. De bladblazer is de ultieme oplossing voor dit probleem. Hiermee wordt het bladvrij maken van je tuin ineens een stuk makkelijker. 

Bekijk onze webshop voor de verschillende bladblazers die wij aanbieden. Vergeet niet om ook een vangzak aan te schaffen. Dit maakt het bladblazen extra efficiënt.

Bosmaaier

De bosmaaier is een krachtig apparaat welke voor verschillende werkzaamheden wordt gebruikt. Voor het maaien van gras, kruiden en andere gewassen en ook voor het afzagen van kleine houtachtige gewassen. Bij de Gazonmaaier bieden we elektrische, accu en benzine bosmaaiers.

Bekijk ons assortiment bosmaaiers

Handgereedschap

Traditionele handgereedschap biedt nog steeds, ten opzichte van elektrisch gereedschap, veel voordelen. Zo biedt handgereedschap onder andere precisie. Daarnaast ben je bij handgereedschap ook niet afhankelijk van stroomvoorzieningen, waardoor je ze altijd en waar dan ook kunt gebruiken. Ook is handgereedschap een stuk lichter dan elektrisch gereedschap. 

Bekijk de verschillende handgereedschappen die wij aanbieden

Heggenschaar

Een heg die niet mooi recht is, staat erg slordig. Om het gewenste model in je heg in stand te houden, is het belangrijk dat je regelmatig snoeit. Daarom kan een goede heggenschaar niet ontbreken in je schuur. Bij de Gazonmaaier bieden we verschillende types heggenscharen aan. Zowel elektrische als accu. Niet zeker welke heggenschaar het beste bij je past? Neem contact met ons op, wij denken met je mee. 

Ontdek de verschillende heggenscharen

Hogedrukreiniger

Last van hardnekkige aanslag? Met onze hogedrukreinigers heb je voortaan geen last meer van dit probleem! Een hogedrukreiniger kan gebruikt worden voor het verwijderen van hardnekkige aanslag, verwering en andere vervuiling op bijvoorbeeld je terras, de schutting of tuinstoelen. Dit wordt gedaan met behulp van water onder hoge druk. Gebruikt een hogedrukreiniger niet op hout. Hout wordt dan namelijk beschadigd. 

Bekijk ons assortiment hogedrukreinigers 

Grasschaar 

Voor de echte perfectionisten is de grasschaar de ultieme oplossing. Een grasschaar maakt je grasveld namelijk egaal en is gemakkelijk te onderhouden. Dit is voornamelijk erg efficiënt voor het knippen van lange stukken gazon.

Bekijk de verschillende type:grasscharen.
 

Grastrimmer

Kom je met de grasmaaier moeilijk bij bepaalde plekken? Daarvoor bieden wij een oplossing. Met de grastrimmer kun je gemakkelijk ook de lastigere plekken van je gazon maaien. Meestal wordt de grastrimmer gebruikt voor de randen van het grasveld. Voor het grovere werk raden wij je aan om toch voor een bosmaaier te kiezen. 

Bekijk ons assortiment grastrimmers

Tuinbewatering  

Een tuin is op zijn mooist als alles groeit en in bloei staat. Daarom is het van belang dat je goed voor je tuin zorgt door je planten voldoende water te geven. Zeker op de warme en droge zomerdagen. 

Bekijk ons assortiment met benodigdheden voor tuinbewatering, zoals tuinsproeiers en tuinslangen. 

Verticuteermachine

Het is belangrijk om mos en dood gras op je gazon te verwijderen. Het verstrikt namelijk gras of andere planten. Het verwijderen van mos en dood gras kun je snel en makkelijk doen met een van onze verticuteermachines. Een groot voordeel van de verticuteermachine is dat de diepte van de messen goed afgesteld kunnen worden, zodat je overal gelijkmatig verticuteert. Verticuteren kan worden gezien als verticaal gras maaien, zodat je het gezonde gras meer ruimte geeft om zich verder te ontwikkelen.

Je kunt een verticuteermachine kopen en huren bij ons. Bekijk het assortiment.