Accu grasmaaier: sneller, stiller en schoner!

Ben je op zoek naar een grasmaaier zonder snoer? Dan is een accu grasmaaier de oplossing voor jou! Een accu grasmaaier heeft namelijk geen snoer. Hiermee kun je ook op plaatsen komen waar je geen stroom hebt. Niets is vervelender dan een snoer die continu in de weg zit. Gelukkig hebben we bij De Gazonmaaier accu grasmaaiers voor alle soorten gazons van onder andere het merk Stiga. 

 

Benieuwd welke het beste past bij je gazon? Kom langs bij ons in de winkel of bekijk het volledige assortiment op onze webshop

 

Ons assortiment accu grasmaaiers

Bij De Gazonmaaier hebben we een ruim assortiment accu grasmaaiers van verschillende merken als Combi, Makita en Stiga. Stiga en Makita hebben uitwisselbare accu’s die ook geschikt zijn voor andere producten waar een accu voor nodig is. Ook kan je kiezen voor accu’s met verschillende vermogens, waardoor de gebruiksduur van de accumaaier wordt beïnvloed. 

Bekijk het assortiment

 

Accu grasmaaier Makita

Binnen ons assortiment verkopen we een accumaaier van het merk Makita. Makita werkt met accu platformen. Binnen dit platform werken alle tuinmachines op dezelfde accu, waardoor je een accu voor verschillende tuinmachines van Makita kan gebruiken. Daarnaast is een accu grasmaaier van Makita uitgerust met een robuust maaidek, verschillende maaibreedtes en is de grasmaaier voorzien van verschillende standen. 

 

Benieuwd naar de verschillende type modellen van Makita? Neem een kijkje op onze website! 

 

Accu grasmaaiers Stiga

Naast accu grasmaaiers van het merk Makita verkopen we ook accu grasmaaiers van het merk Stiga. De accumaaiers van Stiga hebben evenveel kracht als een benzine, maar dan zonder uitstoot. Daarnaast hebben ze minder onderhoud nodig en maakt het apparaat minder lawaai. Accu grasmaaiers van Stiga zijn zowel milieuvriendelijk, als stil, snoerloos en onderhoudsvrij. 

Ontdek Stiga grasmaaiers

 

De voordelen van een accumaaier

Het belangrijkste voordeel van een accumaaier is de bewegingsvrijheid die het heeft. Dit doordat je geen rekening hoeft te houden met een snoer. Je kunt hiermee dus ook op plekken komen waar je geen stroom hebt. Daarnaast heeft een accu grasmaaier ook weinig onderhoud nodig en is een accumaaier veel stiller. 

 

Kies de accumaaier die bij jou past!

Welke accu grasmaaier je kiest is afhankelijk van je gazonoppervlakte. Voor de verschillende oppervlaktes zijn er namelijk grasmaaiers met verschillende maaibreedtes. Bij het kopen van een grasmaaier is het dus van belang de oppervlakte van je gazon te weten. 

 

Samen vinden wij de grasmaaier die het beste bij jou en je gazon past. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk onze verschillende modellen accumaaiers! 

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 2