Algemene Voorwaarden van De Gazonmaaier Webshop

Laatst bijgewerkt op 15-01-2024

Welkom bij De Gazonmaaier! Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat je gebruik maakt van onze webshop. Door toegang te verkrijgen tot en gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met deze voorwaarden. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gebruik dan deze website niet.

1. Aankopen

1.1 Door een aankoop te doen bij De Gazonmaaier, verklaar je dat je bevoegd bent om juridisch bindende contracten aan te gaan.

1.2 De Gazonmaaier behoudt zich het recht voor om prijzen, producten en diensten op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

2. Betaling

2.1 Betalingen worden verwerkt via de aangeboden betaalmethoden op onze website. De Gazonmaaier waarborgt een veilige transactieomgeving.

2.2 Bij vooruitbetaling wordt de bestelling verwerkt zodra de betaling is ontvangen.

3. Verzending en Levering

3.1 Verzendkosten worden weergegeven bij het afrekenen en kunnen variëren op basis van locatie en gekozen verzendmethode.

3.2 De Gazonmaaier streeft ernaar om bestellingen binnen de opgegeven levertijd (gemiddeld 1 a 2 werkdagen) te bezorgen. Vertragingen kunnen optreden als gevolg van onvoorziene omstandigheden.

4. Retourbeleid

4.1 Ons retourbeleid is beschikbaar op de website en bevat informatie over retourzendingen, ruilen en restituties. Klanten worden aangemoedigd dit beleid te lezen voordat ze een aankoop doen.

5. Privacy en Veiligheid

5.1 De Gazonmaaier respecteert de privacy van klanten. Ons privacybeleid is beschikbaar op de website en legt uit hoe persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt en beschermd.

6. Intellectuele Eigendom

6.1 Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, en software, is eigendom van De Gazonmaaier en is beschermd door internationale auteursrechtwetten.

7. Wijzigingen in de Voorwaarden

7.1 De Gazonmaaier behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht bij publicatie op de website. Door gebruik te maken van onze webshop, ga je akkoord met de geldende algemene voorwaarden. Neem bij vragen contact met ons op via De Gazonmaaier.