Grasmaaier onderdelen voor een optimale werking

Al je tuingereedschap verdient liefde en aandacht, zo ook je grasmaaier. Bij De Gazonmaaier leveren we onderdelen voor verschillende type grasmaaiers zoals lagers of een grasmaaiermes. We hebben een ruim assortiment aan grasmaaier onderdelen voor een optimale en langdurige werking van jouw grasmaaier. Daarnaast geven we je graag advies over de verschillende onderdelen die je nodig hebt. Daarbij vinden we binnen ons bedrijf kwaliteit en service erg belangrijk. We staan daarom 6 dagen per week van 09:00 uur tot 17:00 uur voor je klaar bij ons in de winkel in Haren!

Bekijk ons ruime assortiment grasmaaier onderdelen op onze webshop of kom langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies! 

 

Onderhoud voor jouw grasmaaier

In de winter, wanneer je gazon in ruststand staat, heb je alle tijd voor de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt van je grasmaaier. Onder onderhoud verstaan we het schoonmaken, het slijpen en eventueel het vervangen van bepaalde grasmaaier onderdelen zoals lagers van de grasmaaier. Weten hoe je dit precies moet aanpakken of wil je de onderhoud graag laten uitbesteden? De Gazonmaaier is de grootste gazonmaaier-specialist van het noorden. Kom bij ons langs. Wij staan voor je klaar en geven je graag een passend advies en helpen je met de onderhoud van je grasmaaier. 

 

Onze verschillende grasmaaier onderdelen

Op zoek naar een specifiek onderdeel voor je grasmaaier zoals een filter, V snaar, starter of motor onderdelen? Of weet je niet precies welk onderdeel je voor je grasmaaier nodig hebt? Wij helpen je graag met zoeken naar de juiste benodigdheden. Om het je wat makkelijker te maken hebben we alvast onze onderdelen voor je op een rijtje gezet: 

Grasmaaier lagers

De lagers zorgen ervoor dat de draaibewegingen van de grasmaaier weinig energie kosten. Ze bepalen dus de snelheid waarmee de as ronddraait. Het is goed de lagers goed te onderhouden en wanneer nodig te vervangen.

Laat je door ons adviseren of bekijk de collectie lagers op de website. 

Bedieningskabels voor elektrische grasmaaier

Een bedieningskabel is een kabel voor de aandrijving en dodemanshendel of variabele rijsnelheid. Dat is een kabel die naar de motor loopt en die kan soms stuk gaan wanneer mensen bijvoorbeeld de steel dichtklappen, dan kan die er tussen komen. Of ze breken af aan de motor of hendel van de grasmaaier. 

Is de kabel stuk? Of gaat de maaier niet meer aan? Dan hebben we bij De Gazonmaaiers verschillende soorten losse kabels te koop voor jouw grasmaaier. 

Bekijk onze verschillende soorten bedieningskabels

Grasmaaiermes

De messen van een grasmaaier hebben het zwaar te verduren. Ze komen namelijk continu in aanmerking met takken, stenen en zand. Dit zorgt voor beschadigingen aan het grasmaaiermes, zoals een bot mes. Met een bot grasmaaiermes is het niet alleen  moeizaam maaien, ook beschadig je het gras ermee. Dit resulteert in een bruine of gele gloed over je gezon. Om dit te voorkomen is het daarom raadzaam om na verloop van tijd de messen eens te vervangen. 

Bekijk onze verschillende grasmaaiermessen!

Snaren voor grasmaaier

De snaren van je grasmaaier, oftewel de aandrijfriem gebruikt je om de grasmaaier aan te drijven of om kracht over te brengen. Om de snaren lang mee te laten gaan moet je de snaar op spanning houden en deze goed onderhouden. 

Bij De Gazonmaaier bieden we verschillende snaren aan voor verschillende soorten grasmaaiers. Neem een kijkje op de webshop voor meer informatie over de snaren! 

Motor onderdelen

Binnen ons assortiment verkopen we verschillende soorten grasmaaiers. Zo hebben we een aangedreven benzine grasmaaier. Hiervoor verkopen wij verschillende onderdelen. Ook kun je een grasmaaier handmatig aandrijven door middel van een accu, motor of kabel die is aangesloten op netstroom. 

Bekijk de motoronderdelen!

Robotmaaier onderdelen

Een robotmaaier bevat verschillende onderdelen. Mocht je een onderdeel willen vervangen of is er een onderdeel dat niet meer werkt? Deze verkopen wij ook los. Je hoeft hiervoor dus niet een geheel nieuwe robotmaaier te kopen. 

Kijk op de webshop voor de verschillende robot onderdelen en vindt het onderdeel dat je zoekt!