Naast het verkopen en verhuren van tuin- en parkmachines bieden wij ook onderhoudsdiensten aan. Maar waarom heeft je machine een onderhoudsbeurt nodig en wat voor soort onderhoud? Wij hebben het voor je samengevat. 

Waarom een onderhoudsbeurt nodig? 

De grootste reden om een machine te onderhouden is het waarborgen van de veiligheid. Naast het vergroten van de veiligheid zorgt een onderhoudsbeurt ook nog voor een langere levensduur en voor betere prestaties van de machine. Genoeg reden om je machine af en toe eens bij ons langs te brengen dus. 

Wat voor soort onderhoud? 

Elke tuin- en of parkmachine heeft natuurlijk een ander soort onderhoud nodig. Maar wat kunnen wij eigenlijk allemaal voor je doen? Wij hebben de soorten onderhoud waar je aan kan denken voor je op een rijtje gezet: 

- Het schoonmaken en reinigen van een machine 
- Het slijpen van de messen van een grasmaaier
- Het smeren van bewegende onderdelen van de machines
- Olie verversen 
- De machines seizoensklaar maken

Als je twijfelt of wij het onderhoud kunnen uitvoeren die jij in gedachten hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Kosten van een onderhoudsbeurt:

  • Zitmaaier vanaf €149,-
  • Benzinemaaier €89,-
  • Elektrische maaier €38,99
  • Bosmaaier en bladblazer €59,-
  • Kettingzaag €35,-
  • Robotmaaier €79,- (een RS uitgezonderd)

Bij ons is het ook mogelijk de robotmaaier een warme winter te geven. We zorgen ervoor dat hij op de juiste manier overwintert en in het voorjaar weer klaar wordt gemaakt voor gebruik. Door de robot goed te stallen tijdens de winterperiode gaan de onderdelen langer mee.

Stallingskosten zijn €39,-

Laat ons helpen!

Het onderhouden van tuin- en parkmachines kan een vervelend en lastig werkje zijn. Wij nemen deze klusjes graag voor jou uit handen. Kom gezellig bij ons langs in onze winkel in Haren, dan zorgen wij voor het onderhoud van jouw machine.