Stiga robotmaaiers van de beste kwaliteit

Wil je een perfect gemaaid gazon zonder er zelf teveel moeite voor te doen? Kies dan voor de grasmaaiers van Stiga. Ze zijn van perfecte kwaliteit, krachtig en makkelijk in gebruik. Een goede investering. Gelukkig bieden we bij De Gazonmaaier een ruim assortiment Stiga grasmaaiers, waaronder ook robotmaaiers en stiga onderdelen. Bekijk ons volledige assortiment op de webshop of kom langs in onze winkel. 

 

De krachtige Stiga grasmaaier

Grasmaaien kan veel werk zijn. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Laat je gazon maaien door een slimme robotmaaier van Stiga. De robotmaaiers van Stiga zijn energiezuinig en bevatten een ePower-accu. Dit houdt in dat ze in staat zijn om een gazon te onderhouden in amper twee sessies per jaar. De ePower-accu is gebouwd met batterijen van hoge kwaliteit en zijn betrouwbaar en duurzaam. 

 

Ontdek de Stiga grasmaaiers!

 

Stiga onderdelen

Om je Stiga grasmaaier in topconditie te houden, is het belangrijk om het apparaat goed te onderhouden. Dit houdt in dat je deze goed schoonmaakt na gebruik en waar nodig soms onderdelen vervangt. Bij De Gazonmaaier hebben we een ruim assortiment kwalitatieve, originele Stiga onderdelen zodat je alles uit jouw maaier kan halen. 

 

Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op en laat je adviseren. 

 

De voordelen van een robotmaaier?

Droom je van een perfect gazon zonder er zelf veel moeite voor te hoeven doen? Kies dan voor een robotmaaier, omdat deze vele voordelen met zich meebrengt zoals: 

  • Bediening via een app
  • Een perfect gemaaid en gevoed seizoen
  • Intelligent maaisysteem 

 

Hoe werkt een robotmaaier?

Een Stiga robot grasmaaier maait zelfstandig jouw gazon in een afgezet gebied. Dit gebied kun je afzetten met begrenzingsdraad. Op deze manier ontvangt het apparaat een signaal en weet hij binnen welke lijnen hij moet blijven. Daarnaast zijn er afgrond sensoren waardoor het apparaat uitwijkt als hij een lager stuk grond naderd. 

 

Hoe leg je grensdraad aan?

De eerste stap is het afzetten van het gebied dat je gemaaid wilt hebben. Dit doe je door het grensdraad licht in de graven. Je kunt met een schop een klein gleufje creëren en daarin het draad leggen. Onthoud goed hoe diep en waar je dit draad hebt neergelegd. Dit draad komt namelijk op spanning te staan en geeft elektromagnetische straling af aan de Stiga grasmaaier. Op deze manier weet de robotmaaier waar die wel en niet moet komen. 

 

Benieuwd naar ons assortiment robotmaaiers of de verschillende Stiga onderdelen? Kom langs bij ons in de winkel of shop op onze webshop

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1