Grasmaaier reparatie

Voor grasmaaier reparatie ga je naar de Gazonmaaier. Wanneer het de hoogste tijd is om het gras te maaien, is het ontzettend vervelend als jouw tuinmachine kapot is of als een van de onderdelen niet meer werkt. 

Helaas kan het altijd voorkomen dat een grasmaaier of ander tuingereedschap defect raakt of niet meer goed functioneert. We hebben ervaring met het herstellen van allerlei soorten machines, waaronder robotmaaiers en gazonmaaiers van diverse merken. Wil jij een grasmaaier die weer optimaal functioneert? In onze professionele werkplaats kunnen wij jouw grasmaaier repareren.

Wanneer laat je je grasmachine repareren? 

Er zijn verschillende defecten die ervoor kunnen zorgen dat de grasmachine reparatie nodig heeft. Hierbij kun je denken aan:
- De grasmaaier start niet.
- De grasmaaier valt vaak uit.
- De messen draaien niet of blijven steken.
- De grasmaaier maakt meer geluid dan normaal.
- De grasmaaier lekt olie. 


Heb je het idee dat er iets mis is met jouw grasmaaier en denk je dat er een reparatie nodig is? Wij zoeken graag voor jou uit wat er aan de hand is en repareren waar nodig jouw machine. 

Haal en breng service 

Wij halen en brengen in een straal van 45 km rond Haren (GR).Tarieven zijn halen en brengen. Alle prijzen zijn incl. btw excl. extra gebruikte materialen.

 

StraalPlaatsenPrijs
0-10 kmHaren, Glimmen, Eelde Gratis
10-15 kmHarkstede, Zeegse, Woudbloem, Zuidlaren, Tynaarlo, Bunne, Hoogezand, Vries€4,99
15-20 kmPeize, Norg, Annen, Langelo, Anloo, Slochteren€6,99
20-25 kmRoden, Assen, Eext, Siddeburen, Adorp, Ten boer

€8,99

25-30 kmMarum, Tolbert, Leek, Smilde, Veendam, Midwolda

€10,99

30-35 kmBorger, Winsum, Grijpskerk, Zevenhuizen€11,99
35-40 kmStadskanaal, Winschoten, Nieuwe Pekela €14,99
40-45 kmSpijk, Delfzijl€19,99


Wij repareren graag jouw grasmaaier 

Naast de verkoop en verhuur van maaiers, tuingereedschappen en onderdelen, bieden we ook reparatieservices aan. Heb je problemen met je grasmaaier, zoals het niet meer starten of bijvoorbeeld problemen met de accu van je bladblazer? 

Wij repareren deze graag voor jou. Zo kan je weer snel en gemakkelijk verder met het onderhouden van je tuin. Neem contact met ons op of kom bij ons langs in de winkel voor grasmaaier reparatie.