Laat je werk uit handen nemen met een robot grasmaaier

Vind je dat grasmaaien veel van je tijd inneemt en merk je dat je het daardoor vaak uitstelt? Dit hoeft niet meer met de nieuwste technologie: de robotmaaier! Bij De Gazonmaaier hebben we een ruim aanbod robotmaaiers. Al sinds 1936 zijn we de grootste grasmaaier-specialist van het Noorden. Bestel bij ons voor 16:00 uur en je bestelling wordt vandaag nog verzonden. Je kunt de bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. 

Bekijk ons assortiment robotmaaiers!

 

Hoe werkt een robotmaaier?

Een robotmaaier werkt compleet zelfstandig. Dat komt doordat je ze aanstuurt met een chip. Het is hierbij de bedoeling dat je je gazon afzet met grensdraad. De robot grasmaaier ontvangt hiervan een signaal en weet op deze manier binnen welke lijn hij moet blijven. Daarnaast zijn er sensoren die een robotmaaier laat uitwijken als hij een lager stuk grond nadert. 

 

Ons assortiment robotmaaiers

Wij bij De Gazonmaaier bieden drie soorten robotgrasmaaiers aan: Robomow, Ambrogio en Stiga. Om je te helpen bij het vinden van de juiste robot grasmaaier, hebben we de verschillende soorten voor je op een rijtje gezet: 

Robomow

Ben je op zoek naar een echte teamspeler? Maak dan kennis met Robomow. De robot grasmaaier van Robomow sluit zich perfect aan bij je lifestyle. Je kunt gemakkelijk communiceren met deze robotmaaier via je smartphone. Daarnaast houdt de Robomow rekening met je wensen en de agenda van jou en je familie, doordat je zelf de dag en tijd kan instellen. Ook belangrijk: de robotmaaiers van Robomow hebben enkele ingebouwde veiligheidsmechanismen, zoals kinderbeveiliging en een obstakeldetector. Zo zorgt de robotmaaier ervoor dat je de maaier zorgeloos zijn ding kan laten doen

Ontdek Robomow grasmaaiers

Ambrogio

De robot grasmaaier van Ambrogio is perfect voor het alledaags grasmaaien voor ieder type gazon. Een Ambrogio robotmaaier beheert iedere type tuin volledig en zelfstandig: van kleine landelijke tuinen, tot complexe en grotere grasvelden zoals sportvelden en parken. Houdt bij de keuze van een Ambrogio robot grasmaaier dan ook rekening met de oppervlakte van uw gazon: de Green Line kun je gebruiken voor privétuinen tot wel 800 m². Voor groter privétuinen of voor professioneel gebruik hebben we de Pro Line die geschikt is voor oppervlaktes tot wel 7.000 m². Als laatst hebben we de Next Line die je kunt gebruiken tot 6.000 m².

Bekijk de verschillende type Ambrogio robot grasmaaiers

Stiga

Wat voor tuin je ook hebt, voor de Stiga robotmaaier is geen enkele tuin een probleem. Bij gazons met of zonder obstakels, maait de Stiga robot grasmaaier jouw gazon weer op de juiste hoogte. Niets is te veel voor deze robot maaier en aan het einde van de dag zal de robot zichzelf ook weer uitschakelen. Daarnaast heeft deze robotmaaier een beveiligde PIN-code die je zelf kunt instellen. Jouw tuin heeft er nog nooit zo goed uitgezien met behulp van deze robot grasmaaier van Stiga. 

Bekijk ons assortiment van Stiga! 

Ben je na het lezen van de onderstaande informatie nog niet zeker welke robot grasmaaier bij je past? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.