Altijd de juiste gereedschap op zak met onze huur service!  

Als je binnenkort aan de slag wilt gaan in de tuin, is het handig hier tuingereedschap voor te hebben. Het is daarbij belangrijk dat je geschikt materiaal hebt voor de desbetreffende klus. Wij kunnen je daarbij helpen! Bij De Gazonmaaier verhuren we namelijk verschillende soorten tuingereedschap zoals een onkruidborstelmachine, verticuteermachines of loopmaaiers. Op deze manier kun je een hoop geld besparen, maar ben je toch voorzien van de juiste gereedschap. 

Van particulier tot aan professionals, iedereen vind bij ons het juiste tuingereedschap. Neem een kijkje op onze webshop en bekijk de verschillende tuingereedschap tools die je bij ons kunt huren. 

Veiligheidskleding bij De Gazonmaaier

Als je met tuingereedschap zoals een onkruidborstelmachine, verticuteermachines of loopmaaiers aan de slag gaat, dan is veiligheid misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan ongeluk in een klein hoekje zitten en gaat de veiligheid voorop. Daarom is het belangrijk om naast de juiste gereedschap ook de juiste kleding te hebben. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Daarnaast zullen we ook altijd duidelijk de veiligheidsinstructies met je bespreken en zit er bij het tuingereedschap altijd een handleiding inbegrepen. 

De voordelen van huren

Tuingereedschap is er in alle soorten en maten. Je hebt voor iedere situatie andere gereedschap nodig en de kans is groot dat je gereedschap zoals een onkruidborstelmachine, nooit weer aanraakt. Daar bieden wij de oplossing voor: huren! Door tuingereedschap te huren kun je een hoop geld besparen en hoef je geen onnodige gereedschap aan te schaffen. Dus dit is een echte win-win situatie. 

Ons assortiment

Bij De Gazonmaaier verhuren we verschillende tuingereedschap zodat je je gazon zo goed mogelijk kan onderhouden. We hebben de verschillende gereedschap voor je op een rijtje gezet: 

Onkruidborstelmachines

Onkruid tussen je tegels? Dan is een onkruidborstelmachine de oplossing. Een onkruidborstelmachine is een grote machine die je over je tegels van je erf kan duwen en die alles goed schoon veegt. Er komen stalen borstels aan de machine die, wanneer je de machine aan zet, hard gaan roteren om zo alles van de oprit af te vegen. Bij De Gazonmaaier vind je stevige onkruidborstelmachines in verschillende formaten en is het mogelijk om deze bij ons te huren Je vindt ze hier! 

Verticuteermachines

Verticuteermachines zijn de perfecte oplossing voor onkruid en mossen op je gazon. Onkruid en mos zorgen er namelijk voor dat er een viltlaag ontstaat en dat het gras geen water en voedingsstoffen meer op neemt. Om dit te voorkomen is het dus verstandig een paar keer per jaar je gazon op te frissen met de verticuteermachines. 

Bekijk de verticuteermachines nu op onze webshop! 

Loopmaaiers

Naast een onkruidborstelmachine of een verticuteermachine, hebben we ook loopmaaiers binnen ons assortiment. Een loopmaaier is een maaier waar je zelf achteraan loopt. Hierbij heb je de keuze uit een normale loopmaaier of een aangedreven maaier. Aangedreven loopmaaiers hebben verschillende snelheden. Binnen ons assortiment verhuren wij allerlei soorten van deze loopmaaiers, dus neem een kijkje bij ons in de winkel of bekijk ze op onze webshop

Naast bovenstaande gereedschap verhuren we nog ander gereedschap als een houtklover, een kettingzaag, bosmaaiers, een elektrische hakselaar en nog meer. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk ons volledige assortiment.